Stoeltjesverkoop: 6500 euro voor Voetbal in de stad en Buffalo Indians

stoeltjesverkoopDe verkoop van 1000 stoeltjes uit het Jules Ottenstadion bracht 6500 euro op. Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent, zal de helft van dit bedrag investeren in enkele van haar maatschappelijke projecten. Voorzitter Resul Tapmaz en coördinator Wim Beelaert overhandigden de andere helft aan Ben De Bruyne en Filip Raes, coördinator van Buffalo Indians en voorzitter van de Supportersfederatie KAA Gent.

Voetbal in de stad zal haar deel van de opbrengst investeren in maatschappelijke projecten rond gezondheidspromotie voor kinderen (Gezond Scoort!), de begeleiding van scholieren met leerproblemen (Playing for Succes) en sociaal voetbal voor dak- en thuislozen (KAA Gent Homeless Blue White).

3250 euro wordt geschonken aan Buffalo Indians, de sfeergroep van de Supportersfederatie KAA Gent. Het vergroten van de betrokkenheid van de supporters bij KAA Gent en het aanmoedigen van supportersengagement is één van de opdrachten van de communitywerking. Buffalo Indians zal het bedrag investeren in sfeerbevorderende initiatieven in de Ghelamco Arena.

Bron: http://www.kaagent.be/buffalo/nieuws/21-09-2013/stoeltjesverkoop-6500-euro-voor-voetbal-in-de-stad-en-buffalo-indians/

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Gelijke Kansen, Gezondheid, Sport, Welzijn. Bookmark de permalink .

Een reactie op Stoeltjesverkoop: 6500 euro voor Voetbal in de stad en Buffalo Indians

  1. Kevin zegt:

    Dat is een mooi bedrag dat ze bij elkaar verdiend hebben! Groetjes Kevin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s