Gents stadspersoneel steunt opnieuw 3 Gentse projecten

Nog voor het zomerreces ingaat, werden 3 projecten uitgekozen die een financieel duwtje in de rug krijgen. Die middelen komen van onze medewerkers.

Van ieder personeelslid die een van de personeelsevenementen bijwoont, wordt namelijk het symbolisch bedrag van 1 euro bijgehouden om aan een Gents sociaal project te schenken.

Niet zomaar ieder project komt in aanmerking. Het moet immers gaan om een Gents project met een duidelijke sociale inslag.

Vzw Elftwelf van de ledebirds is de eerste die gekozen werd. Deze vereniging laat een divers publiek van jong en oud op uiteenlopende manieren proeven van muziek zoals bijvoorbeeld via een buurtorkest dat met zelfgemaakte instrumenten de straat optrekt.

Als tweede project kwam vzw Bleekweide uit de bus. Zij biedt ondersteuning aan kinderen in hun rouwverwerkinsgproces die dergelijke begeleiding niet kunnen bekostigen.

Ten slotte krijgt tevens karateclub BUDO steun. Deze in de Brugse Poort gelegen club tracht via de sport op een positieve manier aan de slag te gaan met haar publiek, wat een afspiegeling is van de buurt.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s