Stad Gent organiseert als tweede centrumstad in Vlaanderen afgeschermde selecties voor personen met arbeidshandicap

Stad Gent is ervan overtuigd dat een divers personeelsbestand een meerwaarde is. De samenstelling van de medewerkers moet een weerspiegeling zijn van de maatschappij. Om dit te kunnen realiseren voert Stad Gent een actief diversiteitsbeleid en streeft zo we naar een verhoging van het aantal tewerkstellingen van personen met een arbeidshandicap.

Stad Gent voorziet al in de mogelijkheid om redelijke aanpassingen binnen de selectieprocedures te doen, zodat een beperking geen hindernis vormt bij deelname aan selecties.

Maar Stad Gent gaat verder. Er wordt een afgeschermde selectieprocedure georganiseerd voor personen met een arbeidshandicap voor de functie van administratief medewerker. Dat betekent dat enkel sollicitanten met een arbeidshandicap kunnen deelnemen aan de selectieprocedure.

De selectieprocedure is analoog aan andere selectieprocedures binnen Stad Gent.
Kandidaten zullen dus worden gescreend op de competenties die vereist zijn om de functie van administratief medewerker te kunnen uitoefenen.

Stad Gent start met een afgeschermde selectieprocedure voor de functie van administratief medewerker. Om deze mensen te bereiken, zal overleg georganiseerd worden met een aantal specifieke organisaties uit het werkveld zoals onder andere GTB (gespecialiseerde trajectbepaling en -begeleiding).

Kandidaten kunnen vanaf vrijdag 2 maart 2012 solliciteren voor de afgeschermde selectieprocedure van administratief medewerker. De uiterste inschrijvingsdatum is dinsdag 27 maart 2012.
Men kan zich kandidaat stellen via de website www.gent.be/solliciteren of ter plaatse bij de Dienst Rekrutering en Selectie, AC Portus, Keizer Karelstraat 1, 9000 Gent, van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 13 uur en op woensdag van 14 tot 16 uur.
Geslaagde kandidaten kunnen binnen diverse stadsdiensten worden tewerkgesteld.

Later dit jaar zal een volgende afgeschermde selectieprocedure worden georganiseerd voor de functie van consulent – ondersteunend.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Personeel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s