Gent voetbalt massaal!

Op zondag 25 september vond op de oefenterreinen van KAA-Gent het voetbaltoernooi “Gent Voetbalt” plaats. Dit is een organisatie van de vereniging Gent Voetbalt in samenwerking met KAA-Gent en een het Gentse allochtone middenveld.

Het werd een groots en succesvol evenement!

In totaal gaven zich 22 Gentse ploegen en meer dan 300 kinderen en jongeren in drie leeftijdscategorieën op om onder elkaar uit te maken wie de beste is.

Doorlopend konden de toeschouwers genieten van broodjes dankzij Turkish Lady, muziek van Rauw en Onbesproken en Ibıdıklar en konden de kinderen zich laten gaan op het springkasteel of in de voetbalkooi. De Gentse burgervader Termont kwam het evenement aanschouwen en zag dat het goed was.

Na de spannende voorrondes was het de beurt aan de bloedstollende finales.
Daar kwamen FC Altın Ordu, Beşiktaş en KTA Mobi als winnaars uit de bus.

Maar nog uitzonderlijker is dat er minstens 3 kinderen geselecteerd zijn door scouts om door te stromen naar de jeugd van KAA-Gent en KV Kortrijk. Dat zijn kinderen die hopelijk mooie doorgroeimogelijkheden krijgen aangeboden.

Op het einde werden alle spelers in de bloemen gezet, uiteraard was er een extraatje weggeled voor de winnaars. Alles verliep sereen en in de sfeer van fair play.

Dat hebben we te danken aan de vrijwilligers van Gent Voetbalt, de uitstekende scheidsrechters en natuurlijk de spelers en begeleiders van de voetbalploegen.

Zo’n succesverhaal verdient een vervolg, daarom hoop ik dat Gent Voetbalt de handschoen opneemt om dit volgend jaar te herhalen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s