Ondertekening intentieverklaring ‘Ondernemingsvriendelijke digitale dienstverlening’ Stad Gent en Unizo

Op woensdag 25 mei 2011 ondertekenen de Stad Gent en Unizo de Intentieverklaring ‘Ondernemingsvriendelijke dienstverlening’.

Unizo voerde in het kader van het project ‘Digitale dienstverlening voor ondernemers in de gemeente’ (2009 -2011) een onderzoek naar de kwaliteit van de digitale loketten van gemeentelijke diensten. ‘Hoe ondernemersvriendelijk zijn de Vlaamse gemeentelijke websites?’ stond hierin als onderzoeksvraag centraal.

Elke Vlaamse gemeente, dus ook de Stad Gent, ontving een rapport met de individuele resultaten van de screening en aanbevelingen. Unizo kende de Gentse website een zeer goede score toe. Maar de Stad Gent wil nog beter doen.

Daarom wil de Stad Gent sterk inzetten op het zo klantvriendelijk mogelijk maken van haar digitale dienstverlening aan ondernemers. 
Unizo detecteerde een aantal aandachtspunten op de websites www.gent.be en www.investingent.be en zal de Stad Gent in dit proces deskundig ondersteunen en adviseren.

Die engagementen krijgen hun officiële neerslag in een Intentieverklaring ‘Ondernemingsvriendelijke digitale dienstverlening’.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Administratieve vereenvoudiging. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s