Draadloos internet op de Graslei

De draadloze technologie maakt vandaag meer en meer vooruitgang. Vanuit de missie om de toegang tot informatie via het internet zo laagdrempelig mogelijk te houden, lanceert Stad Gent een pilootproject waarbij draadloos internet aangeboden wordt op de Graslei. Op zaterdag 18 september zal ik met plezier het draadloos netwerk op de Graslei voor het eerst uittesten. Na de test zal er permanent draadloos internet beschikbaar zijn. 

Stad Gent wil draadloos internet aanbieden om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om toegang te krijgen tot informatie. Het betreft hier op de eerste plaats nuttige informatie over Gent. Dit aanbod is interessant voor de vele studenten, jongeren, toeristen, klanten van horecazaken, enz… die de Graslei dagelijks bezoeken.

Het aanbod van draadloos internet is gratis. Het wireless aanbod werkt ook voor alle mobiele devices. Digipolis neemt de praktische kant van de zaak voor haar rekening.

Dit pilootproject is een test om een goed zicht te krijgen op hoe in de toekomst meer draadloos internet kan worden voorzien in Gent.

Zie ook VTM nieuws 13/09/2010 en De Gentenaar

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Digitaal. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s